Kryptoanalytiker Josh Rager siger, at han tålmodigt venter på, at Bitcoin skal bevise, at den er i bund, inden han afgiver købsordrer.

At kryptomarkedets hurtige nedstigning sandsynligvis

Rager fortæller sine 100.000 følgere på Twitter, at kryptomarkedets hurtige nedstigning sandsynligvis ikke er forbi endnu.

”Derfor kan det være klogt at vente. BTC brød et dagligt niveau, så fortsættelse ned sammen med hopp i mellem kan forventes … Ikke bekymret for at fange bunden. Vil ikke skynde os i alts eller købe mere spot BTC eller ETH endnu. Glad for at købe til en lidt højere pris efter bekræftelse på afvisning eller tilbageførsel. Intet værre end at købe noget og se det fortsætte med at blive lavere. „

Rager siger, at Bitcoin Era muligvis har meget mere plads til at falde, men vil ikke synke under $ 19.000-niveauet.

Hvad angår altcoin-markedet

Hvad angår altcoin-markedet, svarer Rager på en forespørgsel fra Real Vision CEO Raoul Pal, der beder crypto Twitter om at kaste deres foretrukne altcoins.

„Fare! Jeg vil tilføje en kurv med 10 alts til mine BTC- og ETH-indsatser ved hjælp af denne dip. Shill mig din mønt, men med et kvalitetsafsnit HVORFOR jeg skal se på det. Min videnbase er lav, så behandl mig som den idiot, jeg er (pænt). „

Rager fortæller Pal, at han er bullish på ti DeFi „blue chip“ -aktiver, hvilket betyder, at han mener, at projekterne kan spille en grundlæggende rolle i branchens fremtid.

Rager navngiver renteaggregatoren Yearn.finance (YFI), exchange token SushiSwap (SUSHI), exchange token Uniswap (UNI), ikke-frihedsberøvende pengemarkedsprotokol Aave (AAVE), syntetisk aktiv token SNX, udlånstokenforbindelse (COMP), exchange likviditetstoken Curve DAO (CRV), cross-chain platform Alpha Finance (ALPHA), cross-chain platform THORChain (RUNE) og datafeedsudbyderen Chainlink (LINK).