BCH, BSV, HOT, XMR, ZIL: Crypto Prijsanalyse 19 juni

De ondergewaardeerde altcoins bevinden zich op berenmarkten. De algemene uitsplitsing van de crypto-markten draagt bij aan de neerwaartse beweging van de munten. De cryptocrpures hebben een tekort aan kopers op hogere niveaus. De Holomunt is echter uitzonderlijk onder de beursgenoteerde altmunten, aangezien deze munt zich onder de andere blijft consolideren.

BCH/USD Grote Trend: Bearish

Bitcoin Cash is in een neerwaartse spiraal terechtgekomen na de laatste pechverhelping op 11 juni. Kopers deden verwoede pogingen om boven de $260 weerstand uit te komen voor de ineenstorting. De markt daalde tot $232 laag en de stieren trokken zich onmiddellijk terug. Sindsdien heeft BCH onder de $240 weerstand gehandeld.

Op de kop, een pauze boven de $240 weerstand zal zorgen voor een opwaartse beweging van BCH. Met andere woorden, het breken van de neerwaartse lijn en de daaropvolgende opwaartse beweging zal de opwaartse beweging van de munt versnellen. Er is ook de mogelijkheid om de $260 en $268 weerstand opnieuw te testen.

Als kopers er echter niet in slagen om de neerwaartse lijn te doorbreken, zal BCH onder de $240 weerstand blijven handelen. De munt staat momenteel op niveau 45 van de dagelijkse Relatieve Sterkte-Index. Het geeft aan dat de munt zich in de downtrend zone bevindt en onder de middellijn 50.

BSV/USD Major Trend: Beerig

Bitcoin SV zit in een berenmarkt. De crypto bereikte zijn piekprijs van 225 dollar in april. Vervolgens is Bitcoin Profit in een neerwaartse spiraal terechtgekomen. Vandaag de dag handelt de munt onder $175 na een inzinking van $205 weerstand. Kopers deden drie mislukte pogingen om boven de $205 weerstand uit te komen.

Uiteindelijk heeft BSV een inzinking na drie weken van de handel onder de weerstand. De neerwaartse trend breidde zich uit naar het dieptepunt van $170, maar de koers corrigeerde naar boven boven boven $175. Desalniettemin heeft de verkoopdruk een dieptepunt bereikt van $172 op het moment van schrijven. De crypto ligt boven 25% van de dagelijkse stochastische koers. Het geeft aan dat de markt in een bullish momentum is.

HOT/USD Major Trend: Ranging

De Holomunt is sinds maart 2020 in consolidatie. De crypto is aan het consolideren tussen 0,000200 en 0,000600 dollar. In januari werd de munt verhandeld boven $0.000600 en het heeft een sterke bounce boven $0.000600 ondersteuning. Dit dreef de prijs op om de $0.00100 verzetszone opnieuw te testen. HOT werd overbought op een hoogte van $0.00100 wat resulteerde in een bearish reactie. De munt stortte zich op een dieptepunt van $0.000200 en hervatte de consolidatie daarboven. Vandaag de dag is de Holo munt nog steeds aan het consolideren tussen $0.000200 en $0.000600. De crypto ligt boven 40% van het dagelijkse stochastische bereik. Het geeft aan dat de markt in een bullish momentum is.

XMR /USD Major Trend: Bearish

Monero bevindt zich in een berenmarkt omdat de verkopers de steunlijn van het opgaande kanaal breken. Voorheen was de crypto in een uptrend omdat het een piekprijs van 70 dollar bereikte. Kopers probeerden te breken boven de recente high, maar vormden uiteindelijk een bearish dubbele top. Dit bearish double top patroon is een bearish signaal dat verantwoordelijk is voor de neerwaartse beweging van de munt. Aan de onderkant, als de beren de steunlijn van het opgaande kanaal breken, is er een tendens dat de markt daalt naar $60 low. Verdere waardevermindering zal volgen als de steun bij een $60 crasht. Ondertussen staat XMR op niveau 48 van de Relative Strength Index periode 14. Het geeft aan dat Monero zich in de downtrend zone bevindt en waarschijnlijk zal dalen.

ZIL/USD Major Trend: Bearish

De Zilliqa-munt is momenteel in een neerwaartse beweging. Vanuit de daily chart, duwden de kopers de munt naar $0.050 hoog, maar slaagden er niet in om de uptrend te ondersteunen. Als gevolg daarvan is er een bearish reactie. Er verscheen een Gravestone Doji Candlestick met een lange bovenschaduw. Het geeft aan dat kopers in staat waren om de markt naar boven te duwen, maar dat de verkopers hen overweldigden. De beren hebben het heft in handen genomen terwijl de markt een neerwaartse beweging voortzet. ZIL ligt momenteel onder 25 % van het dagelijkse stochastische bereik. Het geeft aan dat de markt het oververkochte deel van de markt nadert. De implicatie is dat wanneer de munt oververkocht is, er kopers zullen opduiken.